Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 Kurikulum 2013

carasunda.com- Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 Kurikulum 2013 

Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 Kurikulum 2013 ieu tiasa di download langsung. Soal ieu tiasa dianggo latihan kanggo tatahar dina mayunan Penilaian Tengah Semester (PTS) Bahasa Sunda tingkat SMA/SMK/MA/MAK Semester Ganjil Taun Ajaran 2019-2020.

Soal PTS Bahasa Sunda ieu sae pisan kanggo ngalatih sareng ngukur kompetensi para siswa. Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 di handap ieu mangrupikeun soal Tes Pendalaman Materi (TPM) anu disusun ku Tim Guru Bahasa Sunda SMK Darussalam. Tangtosna wae soal ieu tebih tina kasampurnaan, Soal ieu ngawengku kisi-kisi PTS Bahasa Sunda Tahun Pelajaran 2019-2020 anu nyoko kana Kurikulum 2013 anu tos ditetepkeun. 

Kanggo ngadownload soal Soal PTS Bahasa Sunda tiasa diklik wae dina link ieu di handap!


Anu bade kopas Soal PTS Bahasa Sunda ieu supados nyantumkeun sumber aslina.

Pamugia Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 Kurikulum 2013 Taun Ajaran 2019-2020 ieu mangfaat kanggo sadayana.

Subscribe to receive free email updates:

0 Komentar untuk "Soal PTS Bahasa Sunda SMA/SMK Semester 1 Kurikulum 2013"

Post a Comment