Wilujeng Sumping Selamat Datang

Video Tari Tokecang



carasunda.com-Video Tari Tokecang
Video tari tokecang ieu meunang nimu tina laptop adi. Kuring oge teu apal timana sumberna. Puntennya kanu ngagaduhan video ieu nuhunkeun widi kanggo dishare. Alesan pangna hayang ngeshare teh, pedah videona alus, sugan wae aya mangfaatna khususna keur ngaraksa tur ngamumule budaya sunda. khususna dina widang lagu-lagu sunda.
Tah ieu video tari tokecang, sok geura tonton alus pisan!

Subscribe to receive free email updates:

0 Komentar untuk "Video Tari Tokecang"

Post a Comment