Sisindiran Wawangsalan

Teu benang di piring leutik
Teu beunang di pika isin
Wangsalna : Pisin

Maung tutul saba kasur
Diri teu ngeunah cicing
Wangsalna : Ucing

Komputer osok di jingjing
Rék di bawa top téh teuing
Wangsalna : Laptop

Abdi mah anténeu buled
Seja béla ka salira
Wangsalna : Parabola

Ruas awi dikorékan
Pikir asa selang-seling
Wangsalna : Selang

Srangéngé bijil ti peuting
Rék sabulan rék sataun
Wangsalna : Bulan

Subscribe to receive free email updates:

6 Komentar untuk "Sisindiran Wawangsalan"

  1. Lamun ulin katalaga
    Balikna sok barang bawa
    Lamun urang hayang surga
    Jalana nyaeta takwa

    ReplyDelete
  2. Anteneu piring nu badag
    Singgaretol ka sakola
    Wangsalna:parabola

    ReplyDelete
  3. Alat pikeun barang beuli
    Polantas niup Piriwit
    Wangsal : Duit

    ReplyDelete
  4. anak maung galak pisan.. lumpat tarik asup ka jurang... meni karunyaaa teh eta anak maung .. paéh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulungan atuh karunya, heug kurebkeun, terus tahlilan ngarah teu ngajungjurigan wkwkwkwk

      Delete
  5. anak manuk anak hayam
    anak kuda mawa iteuk..
    : teu mungkin atuh kumara rek nyekulan iteuk na 🙏😄

    ReplyDelete