Wilujeng Sumping Selamat Datang

Ngaran Kekembangan Dina Bahasa Sunda



carasunda.com-Ngaran Kekembangan Dina Bahasa Sunda
Ngaran kekembangan dina bahasa sunda ngabogaan istilah anu maneuh jeung unik. Geura ilikan sababaraha ngaran kembang dina bahasa sunda ieu :
Aléwoh = kembang waluh
Ulated = kembang bawang
Bolotot = kembang cabé
Suligar = kembang kalapa
Bosongot = kembang bako
Ringsang = kembang paré
Comrang = kembang honjé
Olohok = kembang kadu
Eumbreuk = kembang awi
Mayang = kembang jambé
Gélényé = kembang génjér
Jamotrot =  kembang laja
Péncéngés = kembang céngék
Jelengut = kembang cikur
Jalinger = kembang jaat
Badaus = kembang tiwu
Moncorong = kembang terong 
Pendul = kembang peuteuy
Dingdet = kembang sampeu
Ngaran kekembangan dina bahasa sunda masih kénéh seueur. Mangga para wargi cara sunda tambihan dina kolom koméntar!

Subscribe to receive free email updates:

0 Komentar untuk "Ngaran Kekembangan Dina Bahasa Sunda"

Post a Comment